Over ons

CGhair is opgezet door een stel met ieder een bos krullen. Toen ik begon aan de CG methode vond ik het een hele studie om alles uit te zoeken. Wat mocht ik nou wel en wat niet gebruiken? Ik heb (te)veel geld uitgegeven aan verkeerde of zelfs niet-cg producten. Ik miste een website, waarop alles CG was, wat je dan ook bestelde, het is altijd CG. Mijn vriend kwam met het idee om zelf deze website op te zetten, en dit is het resultaat. Ik hoop dat je wat hebt aan deze website en net als ik van je haar gaat houden, als je dat niet al doet.

 

Ik ben bekend geworden met de CG methode door de Facebook groepen: Curly Forever (haarverzorging volgens Curly Girl (CG) Methode) en The Curls Cult - NL (Curly Girl Methode (CG). In deze Facebook groepen staat enorm veel informatie over de methode en kunnen mensen vragen stellen en advies geven. 

 

Overigens is CG niet alleen goed voor krullen, de CG-methode is voor gezond haar. Bij krullen is het effect van de CG-methode groter waardoor het populairder is onder de mensen met krullen. En natuurlijk is de CG-methode ook voor mannen!

 

We zijn in mei 2019 begonnen met het opzetten van CGhair en zijn dus een jong bedrijfje, we willen continu verbeteren en groeien, om zo meer mensen te bereiken en ons assortiment te kunnen uitbreiden. Alle tips, ideeën, voorkeuren en vragen zijn altijd van harte welkom! Foto's van je haar of een before en after foto zijn ook altijd welkom, deze kunnen wij gebruiken voor onze sociale media en/of de website, dit mag natuurlijk anoniem!

 

Wij geven allebei om duurzaamheid en proberen dit terug te laten komen in CGhair. Zo hebben we bijvoorbeeld opvulmateriaal dat gerecycled is, in de plaats van plastic opvulkussens (die bijdragen aan de Plastic Soup). Verder recyclen we opvulmaterialen de wij binnen krijgen van andere bedrijven (het kan voorkomen dat er dus wel iets van plastic in je bestelling zit, dit is dan dus gerecycled van andere bedrijven). We maken ook gebruik van ballonnen als opvulmateriaal. Deze ballon is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar latex. De latex ballonnen worden gemaakt van het sap van de rubberboom.