Shipping in all of Europe

Verzending

Gratis verzending is vanaf 45 euro binnen Nederland, en vanaf 50 euro naar België. Bij een bestelling onder de 45 euro wordt er binnen Nederland 5,95 euro verzendkosten gerekend en 6,95 naar België. Het gaat hierbij om 45 euro aan producten en dit is dus exclusief de verzendkosten. Momenteel verzenden wij met DHL of PostNL. Bestellingen voor Nederland die voor 23:45 worden geplaatst worden dezelfde werkdag verzonden, behalve bij uitzonderlijke gevallen. Zonder verdere vertragingen vanuit de vervoerder ontvang je de bestelling de volgende werkdag. 

Het is mogelijk om te kiezen voor een afhaalpunt. Je kan hierbij kiezen voor DHL of PostNL. Helaas verzenden wij nog niet naar de pakket automaten van PostNL. Als je deze optie aanklikt wordt er automatisch een ander afhaalpunt gekozen (uiteraard wel in de buurt).

Als een bestelling is geplaatst, ontvang je automatisch een bevestiging per mail. Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je een mail met daarin een bevestiging van het verzenden en een track & trace code. CGhair is niet verantwoordelijk voor vertraging door DHL of PostNL.

Momenteel verzenden wij binnen heel Europa. Je kan in de winkelwagen zien hoeveel verzendkosten er per land wordt gerekend.

Retourneren

Retourneren kan binnen 14 dagen. Indien je product(en) wilt retourneren dienen deze in originele staat en verpakking geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Als je het product wilt retourneren meld de retour dan binnen 14 dagen aan via onderstaande button.

Nadat je de producten hebt aangemeld voor retour heb je nog 14 dagen om het product te retourneren. Zorg er voor dat je de retour hebt aangemeld via onderstaande button. Het retourneren van de producten is op eigen risico en de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Probeer de producten in de originele doos te verzenden. 

 

Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen storten wij het bedrag terug op de rekening waarmee betaald is. Het bedrag wordt na ontvangst binnen 10 werkdagen op je rekening gestort. Wil je graag de producten omruilen? Neem dan even contact met ons op.

Garantie 

Er zit twee maanden garantie op de producten. Als een product binnen deze tijd kapot is gegaan kan je een mailtje sturen naar info@CGhair.nl of het contact formulier invullen met hierin een korte uitleg over wat er aan de hand is en een foto van het kapotte product. Als er producten kapot zijn aangekomen kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij zullen per situatie kijken naar een passende oplossing.