Shipping in all of Europe

Verzending, retourneren en garantie

Corona melding:

Wij houden ons aan de volgende voorzorgsmaatregelen, om de gezondheid van onszelf en andere te beschermen:

- Je pakket kan niet meer naar een postNL afhaalpunt gestuurd worden.

- De postbode zet het pakket voor de deur op de grond en belt dan aan, zorg dat er genoeg afstand blijf (1,5 meter).

 

Verzending

Gratis verzending is vanaf 45 euro binnen Nederland, en vanaf 50 euro naar België. Bij een bestelling onder de 45 euro wordt er binnen Nederland 6 euro verzendkosten gerekend. De bestelling wordt binnen 1 á 2 werkdagen verzonden, behalve bij uitzonderlijke gevallen. Let op: Voor verzending van starterspakketten gelden andere verzendtermijnen, zie de pagina van het pakket voor meer informatie.

 

Als een bestelling is geplaatst, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Als de bestelling is verzonden, ontvang je nogmaals een e-mail met daarin een bevestiging van het verzenden en een Track & Trace code. Met deze code kan je de bestelling volgen. CGhair is niet verantwoordelijk voor vertraging door PostNL.

 

Momenteel verzenden wij binnen heel Europa. Je kan in de winkelwagen zien hoeveel verzendkosten er per land wordt gerekend.

 

Je kan bij de verzending kiezen voor een afhaalpunt. Hier staat soms ook een afhaal muur bij maar helaas verzenden wij momenteel nog niet naar deze pakket afhaal muren. 

Retourneren

Retourneren kan binnen 14 dagen, mits de producten niet gebruikt of beschadigd zijn. Als je het product wilt retourneren stuur ons dan binnen 14 dagen een berichtje via het formulier hieronder met de volgende gegevens:

Nadat je ons hebt bericht over de retournering heb je nog 14 dagen om het product te retouren. Zorg er voor dat je het retourformulier en het adreslabel hieronder uitprint en volledig invult. Als uitprinten niet mogelijk is, kun je de gewenste gegevens op een blaadje schrijven. Voeg het retourformulier bij het product en plak het adreslabel op de verpakking. Het retourneren van de producten is op eigen risico en de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het te verzenden met een Track &Trace code. Probeer de producten in de originele doos te verzenden, wie zien regelmatig dat mensen het in een envelop versturen, dit gaat bijna nooit goed (er breekt een onderdeel af of de fles gaat lekken). 

 

Retourformulier CGhair

Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen storten wij het bedrag terug op de rekening waarmee betaald is. Het bedrag wordt na ontvangst binnen 10 werkdagen op je rekening gestort. Het direct ruilen van producten is niet mogelijk. Wij vragen je dan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Garantie 

Er zit twee maanden garantie op de producten. Als een product binnen deze tijd kapot is gegaan kan je een mailtje sturen naar info@CGhair.nl of het contact formulier invullen met hierin een korte uitleg over wat er aan de hand is en een foto van het kapotte product. Wij zullen per situatie kijken naar een passende oplossing.