• Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €45

Denman Brush

Er zijn tientallen soorten Denman brushes maar welke past nou het best bij jouw haar? Het grootste verschil tussen de soorten Denman brushes is het aantal rijen tanden. Het aantal rijen tanden van de borstel hangt samen met jouw haartextuur, lengte en dichtheid. 

Wij verkopen drie soorten Denman brushes namelijk de D3, D4 en de D5. In deze blog wordt uitgelegd wat het verschil is tussen deze borstels, waardoor jij kan kiezen welke het best bij jouw haar past!

 

Classic 

De classic borstel is een klein formaatje en heeft 5 rijen tanden. Je kan met deze borstel zowel ontwaren als mee stylen. De borstel is geschikt voor kort haar. Als je haartype 3-4 hebt raden wij aan om voor de D5 te gaan. Met de Classic loop je het risico dat de rijen tanden te dicht op elkaar zitten waardoor de borstel in je haar blijft hangen. 

D3

Dit is een stylingsborstel en heeft 7 rijen tanden. De D3 brush is een medium brush en is geschikt voor kort haar tot halflang haar. Te gebruiken bij wavy tot krullend haar haartype 1-3

D4

De D4 is een borstel met 9 rijen tanden en is geschikt om je haar mee te stylen en geschikt voor halflang tot lang haar. Deze borstel is iets groter dan de D3. Te gebruiken bij wavy tot krullend haartype 1-3.

- Denman Brush D4N Large (9 rijen)

- Stylingsborstel 

D5

De D5 is een stylingsborstel en heeft 9 rijen tanden en is geschikt voor wat dikker, voller haar met het haartype 3-4. De tanden van deze Denman brush staan wat verder uit elkaar zodat de borstel niet blijft hangen in je haar. Deze borstel is dus iets groter dan de D4.

- Denman Brush D5 Large (9rijen)

- Stylingsborstel

Styling

Door je haar te stylen met een Denamn brush krijg je mooie gedefineerde krullen. Maar hoe doe je dat? In het filmpje hieronder is te zien hoe je de Denman brush kan gebruiken.

Blijft de Denman brush hangen in je haar? Je kan dan een rij tanden weghalen. In het volgende filmpje zie je hoe je dit kan doen.

Vergeet niet: Borstel je haar nooit droog, dit kan je haar beschadigen!

 

Heb je nog tips, vragen of aanvullingen laat het ons gerust weten in een reactie of stuur ons een mail naar: info@cghair.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Danique
3 maanden geleden

Tip voor de curlies! Denman heeft nu ook een officiele nederlandse webshop. Met de kortingscode: WEBSITE21 krijg je 10% korting