Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden

Uitslag

Je hebt aangegeven dat je een wat drogere huid hebt maar geen last hebt van onzuiverheden. Op basis van deze kenmerken raden we de volgende producten aan:

Cleanser

Omdat je een wat drogere huid hebt, zou een cream cleanser waarschijnlijk het beste voor je zijn.

Masker

Het is raadzaam om eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. Dit geeft net die extra verzorging die je huid nodig heeft. Aangezien je geen last hebt van onzuiverheden, past het Clay CG Lavendel Masker perfect bij jouw huid. Dit is een kalmerend en voedend masker.

Serum

Je kunt de dag het beste beginnen met het vitamine C serum van CG Haircare. Het vitamine C serum vervaagt pigmentvlekjes, stimuleert collageen waardoor rimpels verminderen en helpt bij genezing. Verder kalmeert en hydrateert het serum de huid.

Cream

Omdat je huid wat droger is kun je het beste een wat vettige gezichts creamgebruiken. De CG EcoCare Nourishing Cream is hier perfect voor. Het is een wat dikkere crème die je huid goed voedt en hydrateert.

Body moisture

Gezien de uitslag kun je het beste een body cream gebruiken. Dit product is namelijk iets vettig dan een body lotion, precies wat jouw huid nodig heeft.