Uitslag

Je hebt aangegeven dat je een wat drogere huid hebt maar geen last hebt van onzuiverheden. Op basis van deze kenmerken raden we de volgende producten aan:

Cleanser

Omdat je een wat drogere huid hebt, is een cream cleanser aan te raden.

Masker

Het is raadzaam om eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. Dit geeft net die extra verzorging die je huid nodig heeft. Aangezien je geen last hebt van onzuiverheden, past het Clay CG Lavendel Masker perfect bij jouw huid. Dit is een kalmerend en voedend masker.

Cream

Omdat je huid wat droger is kun je het beste een wat vettige gezichts creamgebruiken. De CG EcoCare Nourishing Cream is hier perfect voor. Het is een wat dikkere crème die je huid goed voedt en hydrateert. Verder kan de CG Skincare Eye Cream helpen bij het verminderen van rode of donkere plekjes rond de ogen en het verminderen van rimpels.

Body moisture

Het is belangrijk om regelmatig een body moisture te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en helpt huidveroudering tegen te gaan.

Body Wash

Een goede maar milde bodywash kan natuurlijk niet ontbreken. De CG EcoCare Body Wash is een milde maar goed reinigende bodywash die natuurlijk voldoet aan de CG methode.