Welke Denman Brush past bij jouw haar?

Er zijn tientallen soorten Denman brushes maar welke past nou het best bij jouw haar? Het grootste verschil tussen de soorten Denman brushes is het aantal rijen tanden. Het aantal rijen tanden van de borstel hangt samen met jouw haartextuur, lengte en dichtheid. 

D3

Dit is een stylingsborstel en heeft 7 rijen tanden. De D3 brush is een medium brush en is geschikt voor kort haar tot halflang haar. Te gebruiken bij wavy tot krullend haar haartype 1-3

D4

De D4 is een borstel met 9 rijen tanden en is geschikt om je haar mee te stylen en geschikt voor halflang tot lang haar. Deze borstel is iets groter dan de D3. Te gebruiken bij wavy tot krullend haartype 1-3.

D5

De D5 is een stylingsborstel en heeft 9 rijen tanden en is geschikt voor wat dikker, voller haar met het haartype 3-4. De tanden van deze Denman brush staan wat verder uit elkaar zodat de borstel niet blijft hangen in je haar. Deze borstel is dus iets groter dan de D4.

Styling

Door je haar te stylen met een Denman brush krijg je mooie gedefinieerde krullen. Maar hoe doe je dat? In het filmpje hieronder is te zien hoe je de Denman brush D3, D4 en D5 kan gebruiken.

Blijft de Denman brush hangen in je haar? Je kan bij de Denman D3, D4 en D5 dan een rij tanden weghalen. In het volgende filmpje zie je hoe je dit kan doen.

Vergeet niet: Borstel je haar nooit droog, dit kan je haar beschadigen!

 

Heb je nog tips, vragen of aanvullingen laat het ons gerust weten in een reactie of stuur ons een mail naar: info@cghair.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.