Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden

Uitslag

Je hebt aangegeven dat je een wat drogere huid hebt en soms last hebt van onzuiverheden. Op basis van deze kenmerken raden we de volgende producten aan:

Cleanser

Omdat je een wat drogere huid hebt, zou een cream cleanser waarschijnlijk het beste voor je zijn.

Masker

Het is raadzaam om eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. Dit geeft net die extra verzorging die je huid nodig heeft. Je hebt aangegeven soms last te hebben van onzuiverheden, daarom past het CG Haircare Tea Tree Clay Masker perfect bij jouw huid. Tea Tree werkt namelijk ontstekingsremmend en vermindert onzuiverheden.

Serum

Je kunt de dag het beste beginnen met het vitamine C serum van CG Haircare. Het vitamine C serum vervaagt pigmentvlekjes, stimuleert collageen waardoor rimpels verminderen en helpt bij genezing. Verder kalmeert en hydrateert het serum de huid.

Cream

Gezien je aangeeft soms wat onzuiverheden te hebben, is het verstandig om niet een al te vettige gezichtscrème te gebruiken. Hierom kun je het beste de CG Haircare Hydrating Moisturiser gebruiken; deze voedt en hydrateert je huid zonder dat deze te vettig is.

Body moisture

Omdat je huid wat droger is kun je het beste een body cream gebruiken. Dit product is namelijk iets vettig dan een body lotion, precies wat jouw huid nodig heeft.