Uitslag

Je hebt aangegeven dat je een wat drogere huid hebt en soms last hebt van onzuiverheden. Op basis van deze kenmerken raden we de volgende producten aan:

Cleanser

Aangezien je soms last hetb van acne is het belangrijk om je huid dagelijks goed te reinigen. Je kunt hiervoor het beste een Gel Cleanser gebruiken.

Masker

Het is raadzaam om eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. Dit geeft net die extra verzorging die je huid nodig heeft. Je hebt aangegeven soms last te hebben van onzuiverheden, daarom past het CG Skincare Tea Tree Clay Masker perfect bij jouw huid. Tea Tree werkt namelijk ontstekingsremmend en vermindert onzuiverheden.

Serum

Je kunt het beste gebruikmaken van het CG Skincare Corrective Serum. Dit serum vermindert imperfecties zoals acne, roodheid en littekens.

Cream

Gezien je aangeeft soms wat onzuiverheden te hebben, is het verstandig om niet een al te vettige gezichtscrème te gebruiken. Hierom kun je het beste de CG Skincare Hydrating Moisturiser gebruiken; deze voedt en hydrateert je huid zonder dat deze te vettig is. Verder kan de CG Skincare Eye Cream helpen bij het verminderen van rode of donkere plekjes rond de ogen en het verminderen van rimpels.

Body moisture

Het is belangrijk om regelmatig een body moisture te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en helpt huidveroudering tegen te gaan.

Body Wash

Een goede maar milde bodywash kan natuurlijk niet ontbreken. De CG EcoCare Body Wash is een milde maar goed reinigende bodywash die natuurlijk voldoet aan de CG methode.