Uitslag

Je hebt aangegeven een gecombineerde huid te hebben en soms last hebt van onzuiverheden. Op basis van deze kenmerken raden we de volgende producten aan:

Cleanser

Je hebt een gecombineerde huid: niet heel vet, maar ook niet heel droog. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat sommige delen van je gezicht wat vetter aanvoelen, terwijl andere delen minder vet zijn. Gezien je soms last hebt van onzuiverheden is het aan te raden om een Gel Cleanser te gebruiken.

Masker

Het is raadzaam om eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. Dit geeft net die extra verzorging die je huid nodig heeft. Je hebt aangegeven soms last te hebben van onzuiverheden, daarom past het CG Skincare Tea Tree Clay Masker perfect bij jouw huid. Tea Tree werkt namelijk ontstekingsremmend en vermindert onzuiverheden.

Serum

Aangezien je last hebt van onzuiverheden kun je het beste gebruikmaken van het CG Skincare Corrective Serum. Dit serum vermindert imperfecties zoals acne, roodheid en littekens.

Cream

Gezien je gecombineerde huidtype is het raadzaam om een niet al te vettige gezichtscrème te gebruiken. De CG Skincare Hydrating Moisturiser is daarom zeer geschikt voor jouw huid. Verder kan de CG Skincare Eye Cream helpen bij het verminderen van rode of donkere plekjes rond de ogen en het verminderen van rimpels.

Body moisture

Het is belangrijk om regelmatig een body moisture te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en helpt huidveroudering tegen te gaan.

Body Wash

Een goede maar milde bodywash kan natuurlijk niet ontbreken. De CG EcoCare Body Wash is een milde maar goed reinigende bodywash die natuurlijk voldoet aan de CG methode.