Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden

Uitslag

Je hebt aangegeven een wat vettigere huid te hebben en soms last hebt van onzuiverheden. Op basis van deze kenmerken raden we de volgende producten aan:

Cleanser

Je hebt een ietwat vettige huid met enige onzuiverheden. Een Gel Cleanser is aan te raden om je huid te ontvetten.

Masker

Het is raadzaam om eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. Dit geeft net die extra verzorging die je huid nodig heeft. Je hebt aangegeven soms last te hebben van onzuiverheden, daarom past het CG Haircare Tea Tree Clay Masker perfect bij jouw huid. Tea Tree werkt namelijk ontstekingsremmend en vermindert onzuiverheden.

Serum

Je kunt de dag het beste beginnen met het vitamine C serum van CG Haircare. Het vitamine C serum vervaagt pigmentvlekjes, stimuleert collageen waardoor rimpels verminderen en helpt bij genezing. Verder kalmeert en hydrateert het serum de huid.

Cream

Gezien je wat vettigere huidtype is het raadzaam om een niet al te vettige gezichtscrème te gebruiken. De CG Haircare Face Cream is daarom zeer geschikt voor jouw huid.

Body Moisture

Omdat je een wat vettig huidtype hebt, kun je het beste een bodylotion gebruiken. Dit product is namelijk iets minder vettig dan een body cream.