Uitslag

Je hebt aangegeven een wat vettigere huid te hebben maar je hebt geen last van onzuiverheden. Op basis van deze kenmerken raden we de volgende producten aan:

Cleanser

Je hebt een iets vettigere huid. Een Gel Cleanser is aan te raden om je huid goed te reinigen.

Masker

Het is raadzaam om eens per week een gezichtsmasker te gebruiken. Dit geeft net die extra verzorging die je huid nodig heeft. Aangezien je geen last hebt van onzuiverheden, past het CG Lavendel Clay Masker perfect bij jouw huid. Dit is een kalmerend en voedend masker.

Cream

Gezien je wat vettigere huidtype is het raadzaam om een niet al te vettige gezichtscrème te gebruiken. De CG Skincare Hydrating Moisturiser is daarom zeer geschikt voor jouw huid. Verder kan de CG Skincare Eye Cream helpen bij het verminderen van rode of donkere plekjes rond de ogen en het verminderen van rimpels.

Body moisture

Het is belangrijk om regelmatig een body moisture te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en helpt huidveroudering tegen te gaan.

Body Wash

Een goede maar milde bodywash kan natuurlijk niet ontbreken. De CG EcoCare Body Wash is een milde maar goed reinigende bodywash die natuurlijk voldoet aan de CG methode.